Design

Design

Næste trin i udviklingsprocessen vil være at designe selve produktet eller assistere dig med at finde det helt rigtige look til dit koncept. Vores dygtige kreative afdeling hjælper dig med alt fra produktdesign til etikettering og indpakning. De organiserer fotokampagner og bygger gerne en digital profil så dit brand kan excellere online.

Vi samarbejder gerne med dig omkring at komplementere dit eksisterende brand, skabe et helt nyt, finde det perfekte look til specifikke produkter eller give din visuelle fremtræden en overhaling.

 

Specialfremstilling og standarder:

Som nævnt tilbyder vi en høj grad af specialfremstilling i vores private label afdeling. Vi forstår at hver idé og hvert brand er unikt, og både produkter og koncepter bør naturligvis være det samme. Der er dog et par enkelte områder på hvilke vi ikke kan tilbyde at skræddersy; vi insisterer på at producere højkvalitetsprodukter fra start til slut og vil ikke sætte vores navn på hvad som helst. Ligeledes vil sikkerhedvurderinger af alle produkter samt andre juridiske anliggender blive udført af vores team og leve op til samtlige lovkrav.

I forhold til produktion tilbyder vi minimummængder i tusinder. Det specifikke antal afhænger af produkttype, indpakning m.v. Alt andet er muligt at skræddersy, men eftersom vi værdsætter kvalitet og håndværk i den grad vi gør, er disse få områder fastlagte.

Your premium brand developer

Rådgivning
Produkt
Udvikling
Design